No i ceny trzeba by zaktualizować... :diabelski_usmiech
Błąd poduszki
Zwiń
X
-
Błąd poduszki
Witam! Wczoraj grzebałem trochę przy o2, kilka razy odpinany był akumulator, wyjmowane bezpieczniki... i po wszystkim wyskoczyła ikonka poduszki... wygląda to tak że jak przekręce kluczyk do połowy, ikonka się zaświeci, zgaśnie i znowu się zapali na stałe ... czy jest szasna że błąd zniknie sam czy nie obędzie się bez podpinania kabla ?
[ Dodano: Nie 03 Kwi, 11 19:08 ]
podejrzewam że błąd komputer złapał bo wypiełem wszystkie bezpieczniki z pierwszego rzędu (w tym bezpiecznik od poduszek) i uruchomiłem zapłon....
-
-
Sama nie zgaśnie - zapisany jest błąd w sterowniku i do wykasowania go potrzebny jest kabel.
Wyciągnięcie bezpiecznika i włączenie zapłonu spowodowało zapisanie błedu.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Czy "błąd poduszki" może występować samoistnie? Byłem ostatnio u pewnego magika, po podpięciu do komputera wyskoczył taki właśnie błąd. Magik twierdzi że to "typowy i częsty błąd" i nie ma się czym przejmować.
I pytanie drugie, czy można oszukać pamięć, tzn. czy na przykład da się wymontować z auta poduszkę tak żeby wyglądało że tam jest, a w rzeczywistości jest "wirtualna"?
Mam pewne podejrzenia, bo zostawiłem auto na jakiś czas u majstra i po powrocie miałem wrażenie że było grzebane nieco więcej niż wynikało z wcześniejszych ustaleń...
Komentarz
-
Komentarz